Jednoduchý recept

Citronová vepřová panenka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 13935

Ingredience

1 ks Citrony
2 polévková lžíce Ocet vinný červený
5 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Olej rostlinný
50 g Pepř 4 barev
20 g Rukola
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová panenka
5 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 170 kcal
Kilojoule 711kJ
2% Sacharidy 5 g
12% Tuky 9 g
17% Sodík 338 mg
31% Bílkoviny 17 g

Citronová vepřová panenka postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osušíme, osolíme a obalíme v drceném pepři. Panenku opékáme ze všech stran na oleji 8-10 minut a potom ji zabalíme do alobalu.

2

Omytý citron nakrájíme na tenké plátky, krátce podusíme ve výpeku a vyjemme. Šťávu rozředíme octem a olejem, osolíme a mírně opepříme.

3

Na mísu upravíme omytou, natrhanou rukolu a omyté, rozpůlené ředkvičky. Přidáme nakrájenou panenku a ozdobíme plátky citronu. Přelijeme omáčkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept