Recept

Brambory plněné kysaným zelím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 13976
Kategorie: Brambory

Ingredience

4 ks Brambory
2 ks Cibule
1 kávová lžička Kmín celý
400 g Luncheon Meat
4 polévková lžíce Ocet vinný
1 kávová lžička Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
100 g Salát Polníček
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
300 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 410 kcal
Kilojoule 1 716kJ
7% Sacharidy 26 g
37% Tuky 27 g
11% Sodík 225 mg
31% Bílkoviny 17 g

Brambory plněné kysaným zelím postup přípravy receptu:

1

Brambory uvaříme ve slupce, slijeme a rozpůlíme. Oloupanou, na jemno nasekanou cibuli osmahneme na oleji, přidáme překrájené zelí, kmín, na kostičky pokrájený luncheon meat a prohřejeme.

2

Z půlek brambor vydlabeme lžící dužinu a spolu se 3 lžícemi octa ji vmícháme do zelí. Osolíme, opepříme a připravenou směsí naplníme brambory.

3

Omyté okurky krájíme na plátky, rajčata na dílky. Vše upravíme na talíře, pokapeme octem, osolíme a opepříme. Přidáme plněné brambory a pokrm ozdobíme omytým polníčkem.

Poznámka

Sevírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept