Recept

Vepřová panenka se sýrovou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 13979
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Karotka
200 ml Mléko polotučné
400 g Nudle špenátové
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
200 g Sýr Gorgonzola
500 g Vepřová panenka
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 784 kcal
Kilojoule 3 278kJ
23% Sacharidy 82 g
16% Tuky 12 g
70% Sodík 1 g
96% Bílkoviny 54 g

Vepřová panenka se sýrovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Nudle vaříme v osolené vodě, 5 minut před dokončením přidáme celé oloupané mrkve.

2

Omyté maso nakrájíme na plátky, po obou stranách zprudka opečeme na oleji, osolíme a opepříme.

3

Ohřejeme mléko a za stálého mícháme v něm rozpustíme Gorgonzolu (nesmíme vařit).

4

Omáčku, vařené nudle, mrkve a plátky panenky upravíme na nahřáté talíře a podáváme posypané nasekanou petrželkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept