Jednoduchý recept

Rajčata zapečená

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 13985
Kategorie: Zelenina

Ingredience

2 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 g Mouka polohrubá
1 hrst Petržel - nať
10 ks Rajčata
50 g Sýr Parmezán
187,5 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 404kJ
8% Sacharidy 28 g
29% Tuky 21 g
12% Sodík 249 mg
18% Bílkoviny 10 g

Rajčata zapečená postup přípravy receptu:

1

Vymastíme zapékací mísu.

2

Rajčata omyjeme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Poté je obalíme po obou stranách v mouce a vyskládáme do zapékací mísy. Posypeme nastrouhaným sýrem, nasekanou petrželovou natí, osolíme a zalijeme kyselou smetanou. Povrch opět posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme.

3

Podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept