Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14004
Kategorie: Karbanátky z mletého masa

Ingredience

1 stroužek Česnek
2 ks Cibule
3 kávová lžička Hořčice
100 g Kukuřice cukrová nakládaná
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1000 g Maso mleté - mix
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 432 kcal
Kilojoule 1 809kJ
4% Sacharidy 13 g
46% Tuky 34 g
6% Sodík 120 mg
30% Bílkoviny 17 g

Karbanátky s kukuřicí postup přípravy receptu:

1

Žemle namočíme do studené vody a vymačkáme. Na másle necháme zesklovatět oloupanou, nasekanou cibuli a prolisovaný česnek. Z mletého masa, vajec, hořčice, kukuřice, vymačkané žemle a nasekané petrželky vypracujeme směs. Podle chuti osolíme a opepříme.

2

Z masové směsi tvarujeme karbanátky a pečeme je na rozehřátém oleji na pánvi asi 4 minuty po každé straně.

3

Podáváme s bramborovu kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept