Recept

Plněné filé s chřestem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 14007
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Chřest bílý
2 kávová lžička Citronová šťáva
1 ks Citrony
500 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
150 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Parmezán
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 947kJ
13% Sacharidy 45 g
18% Tuky 13 g
45% Sodík 895 mg
76% Bílkoviny 43 g

Plněné filé s chřestem postup přípravy receptu:

1

Chřest oloupeme a povaříme 12 minut v osolené vodě.

2

Porce filé omyjeme, osušíme a vyřízneme do nich kapsu. Pokapeme citronovou šťávou a potřeme solí a pepřem. Nastrouhaný sýr smícháme s nasekaným koprem a směsí naplníme kapsy.

3

Připravené filé obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Trojobal na filé dobře přimáčkneme. Porce opečeme po obou stranách na rozehřátém másle na pánvi.

4

Filé upravíme s chřestem na talíře a ozdobíme snítkou petrželky a plátky citronu.

5

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept