Recept

Zapečená kapusta s filé a paprikou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14009

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
600 g Filé z aljašské tresky
1 ks Kapusta hlávková
1 špetka Kerblík
50 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 ks Paprika červená
2 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
400 ml Vývar rybí
200 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 551 kcal
Kilojoule 2 304kJ
10% Sacharidy 35 g
33% Tuky 25 g
28% Sodík 556 mg
95% Bílkoviny 53 g

Zapečená kapusta s filé a paprikou postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, drobně nasekanou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném oleji. Přidáme omytou, na nudličky nakrájenou kapustu a očištěné, na kostičky nakrájené papriky. Vše několik minut podusíme. Zalijeme rybím vývarem, osolíme, opepříme a okořeníme kerblíkem.

2

Podušenou zeleninu vložíme do zapékací mísy. Porce filé omyjeme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a poklademe na zeleninu.

3

Zakysanou smetanu rozšleháme s mlékem a nalijeme na pokrm. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem. Pečeme v troubě při 200 stupních Celsia asi 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept