Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14022
Kategorie: Sekaná

Ingredience

2 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
1200 g Maso mleté - mix
1 polévková lžíce Máta
2 ks Paprika červená
2 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Ementál (Primátor)
2 ks Vejce slepičí
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

54% Kalorie 1,067 kcal
Kilojoule 4 463kJ
8% Sacharidy 30 g
112% Tuky 84 g
12% Sodík 244 mg
82% Bílkoviny 46 g

Sekaná na plechu postup přípravy receptu:

1

Žemle namočíme do vody a vymačkáme. Rozdrobíme je do mísy, přidáme mleté maso, vejce, jemně nasekanou cibuli, oloupaná, na kostičky nakrájená rajčata a očištěné, na kostičky nakrájené papriky, hořčici a nasekanou mátu. Dobře propracujeme, osolíme a opepříme.

2

Plech s okrajem vyložíme pečicím papírem a rovnoměrně naplníme masovou směsí. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 40 minut.

3

Sýr nakrájíme na nudličky a ozdobně poklademe na sekanou pečeni. Zapékáme ještě 10 minut.

4

Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept