Recept

Farfalle s karí omáčkou a krůtím masem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 14041
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

100 g Cibule červená
300 g Cuketa
1 polévková lžíce Kari koření
250 g Krůtí prsa
1 ks Limetka
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rajčata Cherry
1 kávová lžička Sůl
350 g Těstoviny Farfalle
1 l Voda pitná
150 ml Vývar zeleninový
100 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 533 kcal
Kilojoule 2 230kJ
21% Sacharidy 76 g
17% Tuky 13 g
23% Sodík 451 mg
49% Bílkoviny 28 g

Farfalle s karí omáčkou a krůtím masem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.

2

V pánvi rozehřejeme olej a opékáme na něm omyté, na kousky nakrájené krůtí maso po všech stranách asi 5 minut. Přidáme oloupanou, na kostičky pokrájenou cibuli, omyté, na plátky rozkrájené cukety a rozpůlená rajčata. Vše dusíme asi 3 minuty. Vložíme uvařené těstoviny a za občasného míchání ohříváme 5 minut.

3

Nakonec do pokrmu vmícháme zakysanou smetanu, vývar, karí koření, sůl, pepř a šťávu z limetky.

Poznámka

Sevírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept