Recept

Jasmínové rizoto s cizrnou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 14057
Kategorie: Rizota

Ingredience

100 g Cizrna
100 g Cuketa
50 g Hrášek mražený
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
100 g Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Rýže jasmínová
1 kávová lžička Sůl
250 g Uzené maso vařené
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 710 kcal
Kilojoule 2 973kJ
19% Sacharidy 70 g
57% Tuky 43 g
18% Sodík 356 mg
21% Bílkoviny 12 g

Jasmínové rizoto s cizrnou postup přípravy receptu:

1

Propláchnutou rýži a cizrnu uvaříme doměkka. Omytou cuketu nakrájíme na kostičky, spaříme horkou vodou. Uzené maso a očištěné papriky nakrájíme na kostičky.

2

Všechny suroviny promícháme, přidáme podušený hrášek, rizoto podle chuti osolíme, opepříme a nakonec zakapeme trochou oleje.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept