Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 14058

Ingredience

100 g Anglická slanina
2 ks Celer řapíkatý
2 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
400 g Filé z aljašské tresky
20 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
20 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rýže Basmati
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 400kJ
6% Sacharidy 22 g
23% Tuky 17 g
21% Sodík 426 mg
41% Bílkoviny 23 g

Filé s rýží Basmati postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé nakrájíme na kostky a promícháme s oloupanou, na kolečka nakrájenou cibulí, slaninou pokrájenou na kostky, solí, pepřem, cukrem, olejem a octem. Necháme marinovat asi 2 hodiny.

2

Kostky masa, slaniny a kolečka cibule střídavě napichujeme na jehly, opékáme na rozpáleném oleji.

3

Propláchnutou rýži uvaříme spolu s řapíky celeru do měkka. Promastíme ji máslem a přelijeme výpekem z filé. Podáváme s opečenými špízy.

Poznámka

Sevírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept