Recept

Rajčatové carpaccio s cuketami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 14069
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 762kJ
3% Sacharidy 10 g
55% Tuky 41 g
9% Sodík 175 mg
13% Bílkoviny 7 g

Rajčatové carpaccio s cuketami postup přípravy receptu:

1

Rukolu omyjeme, několik listů ponecháme na ozdobu a zbylé nahrubo nasekáme. Salát spolu se stroužky česneku, nakrájeným sýrem, piniemi a olivovým olejem rozmixujeme na jemnou omáčku.

2

Cukety a rajčata omyjeme, nakrájíme na tenké plátky. Vějířovitě je rozložíme na 4 talíře, pokapeme sýrovou omáčkou a ozdobíme lístky rukoly. Zbylou omáčku podáváme ke carpacciu zvlášť.

3

K pokrmu nejlépe chutná čerstvý chléb nebo bageta.

Poznámka

Sevírujeme studené. Rukolu můžeme nahradit čerstvou bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept