Jednoduchý recept

Omáčka houbová

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 1407
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 kávová lžička Jíška instantní
1 špetka Kmín celý
2 polévková lžíce Olej stolní
150 g Párky jemné
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
1 špetka Sůl
500 ml Voda pitná
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 415 kcal
Kilojoule 1 738kJ
8% Sacharidy 29 g
37% Tuky 28 g
8% Sodík 165 mg
26% Bílkoviny 15 g

Omáčka houbová postup přípravy receptu:

1

Nakrájený pórek osmahneme na malém množství oleje.

2

Když pórek změkne, přidáme na malé kousky nakrájený párek a chvíli smažíme, aby se pórek nepřipálil.

3

Přisypeme žampionové plátky, podlijeme vodou, okořeníme a dusíme. Poté zahustíme omáčku jíškou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept