Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14070

Ingredience

1 polévková lžíce Balsamico ocet
1 špetka Cukr krupice
1 ks Feferony
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
5 polévková lžíce Olej olivový
500 g Papaya
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 165 kcal
Kilojoule 690kJ
6% Sacharidy 22 g
11% Tuky 8 g
5% Sodík 107 mg
4% Bílkoviny 2 g

Papájová omáčka postup přípravy receptu:

1

Papáju oloupeme, polovinu nakrájíme na kostky a druhou polovinu rozmixujeme. Feferonku pokrájíme na kolečka a šalotku nasekáme.

2

Feferonku, šalotku a očištěné, na kostky rozkrájené papriky opečeme na oleji. Vmícháme papájové pyré a kostky, promícháme, přidáme oba druhy octa, cukr, sůl, pepř.

3

Omáčku podáváme k syrové i smažené zelenině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept