Jednoduchý recept

Grilovaný ovčí sýr

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 14076
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
5 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Pepř růžový celý
600 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
5 ks Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 744 kcal
Kilojoule 3 111kJ
5% Sacharidy 18 g
77% Tuky 58 g
0% Sodík 7 mg
79% Bílkoviny 44 g

Grilovaný ovčí sýr postup přípravy receptu:

1

Oloupaný česnek pokrájíme na plátky. Tymián omyjeme, lístky otrháme, kuličky pepře rozdrtíme a smícháme s česnekem, tymiánem i olivovým olejem.

2

Ovčí sýr rozkrájíme na 4 plátky, položíme na mísu a pokapeme připravenou marinádou. Necháme pod pokličkou asi 2 hodiny uležet.

3

Každý plátek sýra zabalíme do alobalu a grilujeme v troubě pod grilem cca 10 minut.

4

Sýr vyjmeme z alobalu, podáváme s míchaným zeleninovým salátem a pita chlebem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept