Recept

Brambory plněné zeleninou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 14078

Ingredience

8 ks Brambory vařené ve slupce
1 ks Cuketa
1 ks Lilek
300 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Provensálské koření
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 319 kcal
Kilojoule 1 336kJ
11% Sacharidy 41 g
19% Tuky 14 g
70% Sodík 1 g
25% Bílkoviny 14 g

Brambory plněné zeleninou postup přípravy receptu:

1

Brambory podélně rozpůlíme a vnitřek vydlabeme. Očištěnou cuketu a lilek nakrájíme na kostičky, smícháme s okapanými rajčaty. Přidáme prolisovaný česnek, okořeníme provensálskými bylinkami, osolíme a opepříme.

2

Poloviny brambor urovnáme do zapékací mísy a naplníme připravenou směsí. Posypeme nastrouhaným sýrem a ozdobíme olivami. Pokrm zapékáme v troubě při 200 stupních Celsia asi 20 minut.

Poznámka

Sevírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept