Recept

Lilky s kukuřičnou kaší

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14081

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Kukuřičná krupice T 600
4 ks Lilek
6 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
250 g Rajčata
40 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
500 ml Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 313 kcal
Kilojoule 1 311kJ
14% Sacharidy 49 g
18% Tuky 14 g
39% Sodík 787 mg
20% Bílkoviny 11 g

Lilky s kukuřičnou kaší postup přípravy receptu:

1

Lilky a rajčata omyjeme, lilky nakrájíme na plátky a rajčata na kostičky.

2

Na 2 lžících oleje necháme zesklovatět oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli a česnek. Přilijeme vývar, uvedeme do varu a vsypeme krupici. Za stálého míchání vaříme 5 minut. Vmícháme nastrouhaný sýr, osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou.

3

Na 3 lžících rozehřátého oleje opečeme lilky po obou stranách. Vyjmeme je, upravíme na mísu a udržujeme teplé. Do výpeku vložíme rajčata, prohřejeme a rozdělíme na lilky. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

4

Podáváme s kukuřičnou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept