Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14083
Kategorie: Salsy

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
2 ks Feferony
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
500 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
50 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 66 kcal
Kilojoule 276kJ
4% Sacharidy 14 g
1% Tuky 1 g
8% Sodík 165 mg
4% Bílkoviny 2 g

Salsa texicana postup přípravy receptu:

1

Rajčata oloupeme, zbavíme zrníček a dužinu nahrubo nasekáme. Očištěnou papriku opečeme, oloupeme, odstraníme semínka a lusk nadrobno nakrájíme. Feferonky zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky.

2

Rajčata, feferonky, papriku, cibuli, stroužek česneku, rajčatový protlak a vývar povaříme asi 10 minut.

3

Nakonec omáčku mírně osladíme, osolíme, opepříme a přisypeme nasekanou petrželku. Necháme chladit asi 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept