Recept

Karbanátky s rajčatovou salsou

  • Mexiko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 14085

Ingredience

2 ks Cibule červená
2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Feferony
900 g Maso mleté - mix
2 kávová lžička Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
600 g Rajčata
7 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 745 kcal
Kilojoule 3 116kJ
6% Sacharidy 23 g
78% Tuky 58 g
18% Sodík 354 mg
55% Bílkoviny 31 g

Karbanátky s rajčatovou salsou postup přípravy receptu:

1

Mleté maso promícháme s vejcem a strouhankou a směs výrazně osolíme a opepříme. Mokrýma rukama vytvarujeme 4 karbanátky a smažíme je na pánvi na másle a oleji po každé straně 6 minut. Karbanátky vyjmeme a necháme na teplém místě.

2

Rajčata oloupeme, zbavíme semínek a dužinu nakrájíme na kostičky. Smícháme je s oloupanou, nasekanou cibulí a nakrájenými feferonkami. Ochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem a petrželkou.

3

Salsu upravíme spolu s karbanátky na talíře a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept