Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14090
Kategorie: Přílohy

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Cukr krupice
1 ks Jablka
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
1,5 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
5 polévková lžíce Víno červené
750 g Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 120 kcal
Kilojoule 503kJ
8% Sacharidy 27 g
1% Tuky 1 g
6% Sodík 111 mg
6% Bílkoviny 3 g

Červené zelí dušené postup přípravy receptu:

1

Jemně nakrájenou cibuli osmažíme s cukrem na sádle. Omyté zelí jemně nakrájíme, přidáme k osmažené cibuli, osolíme a dusíme. Jakmile je zelí poloměkké, přidáme hrubě nastrouhané jablko a dodusíme. Poté přimícháme lžičku mouky, dle chuti zelí okyselíme octem a krátce povaříme. Na závěr přilijeme víno a vše krátce povaříme.

2

Podáváme k pernaté zvěřině, k sekané pečeni anebo k vepřovému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept