Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14100

Ingredience

0,5 kávová lžička Anýz mletý
3 polévková lžíce Balsamico ocet
1 ks Cibule červená
1 kávová lžička Cukr krupice
4 polévková lžíce Fazole bílé sterilované
200 g Lišky čerstvé
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Salát Polníček
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 97 kcal
Kilojoule 405kJ
4% Sacharidy 16 g
2% Tuky 2 g
5% Sodík 100 mg
8% Bílkoviny 4 g

Salát z lišek postup přípravy receptu:

1

Fazole scedíme, propláchneme vodou a necháme okapat. Na 2 lžících rozehřátého oleje osmahneme fazole spolu s anýzem. Přidáme 2 lžíce balsamica, osolíme, opepříme a osladíme. Přidáme oloupanou, drobně nakrájenou cibuli, podusíme a necháme vychladnout.

2

Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje a zprudka na něm opečeme očištěné lišky. Zalijeme lžící balsamica, osolíme a opepříme.

3

Na talíře upravíme omytý polníček, fazole a posypeme je liškami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept