Recept

Marinované jehněčí kotlety

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 14107

Ingredience

100 ml Balsamico ocet
600 g Jehněčí kotlety
5 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
0,5 kávová lžička Sůl
5 polévková lžíce Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 414 kcal
Kilojoule 1 732kJ
1% Sacharidy 5 g
40% Tuky 30 g
10% Sodík 192 mg
49% Bílkoviny 28 g

Marinované jehněčí kotlety postup přípravy receptu:

1

Jehněčí kotlety omyjeme, osušíme a okraje nařízneme.

2

Smícháme ocet, víno, sůl, pepř a čerstvý nasekaný rozmarýn. Nakonec zašleháme olej.

3

Kotlety vložíme do marinády a marinujeme asi 2 hodiny.

4

Maso vyjmeme, otřeme a opékáme na rožni asi 6 minut po každé straně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept