Recept

Vepřové kotlety plněné sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 14108

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 špetka Nakládaný zelený pepř
100 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý celý
1 kávová lžička Provensálské koření
1 ks Rajčata
250 g Sýr Niva (Rokfór)
4 ks Tymián čerstvý
800 g Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 842 kcal
Kilojoule 3 521kJ
4% Sacharidy 16 g
59% Tuky 44 g
50% Sodík 1 g
103% Bílkoviny 58 g

Vepřové kotlety plněné sýrem postup přípravy receptu:

1

Kotlety omyjeme a nařízneme do nich kapsu. Každou kotletu naplníme nahrubo nastrouhanou Nivou a sepneme párátkem. Lístky tymiánu přidáme do oleje, přisypeme nadrcený pepř a přidáme prolisovaný česnek. Dobře promícháme. Maso potřeme ochuceným olejem a necháme v chladu odležet asi 3 hodiny. Během marinování maso jednou obrátíme.

2

Kotlety vyjmeme z marinády a grilujeme asi 10 minut z jedné strany. Kotlety otočíme a na každou položíme plátek rajčete posypaný provensálským kořením. Grilujeme ještě 10 minut a během grilování maso potíráme marinádou.

3

Podáváme s bramborami pečenými v alobalu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept