Recept

Vepřová kýta v marinádě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14114

Ingredience

3 polévková lžíce Kečup
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
100 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová kýta
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 410 kcal
Kilojoule 1 717kJ
5% Sacharidy 19 g
30% Tuky 23 g
9% Sodík 190 mg
55% Bílkoviny 31 g

Vepřová kýta v marinádě postup přípravy receptu:

1

Oloupané šalotky nakrájíme na kostičky a zalijeme je pivem. Přidáme kečup, rajčatový protlak, sůl, oba druhy pepře a vše promícháme.

2

Omyté maso nakrájíme na plátky, potřeme je marinádou a necháme v chladničce asi 3 hodiny proležet.

3

Maso vyjmeme z marinády a po okapání grilujeme asi 12 minut po každé straně. Občas maso potíráme marinádou.

4

Podáváme s grilovanými bramborami a čerstvou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept