Recept

Grilovaná sekaná s kozím sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 14115

Ingredience

1 ks Cibule
1000 g Maso mleté - mix
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
2 ks Rajčata
200 g Sýr kozí
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 954 kcal
Kilojoule 3 992kJ
5% Sacharidy 17 g
85% Tuky 64 g
24% Sodík 475 mg
72% Bílkoviny 41 g

Grilovaná sekaná s kozím sýrem postup přípravy receptu:

1

Žemli přelijeme pivem a necháme ji rozmočit. Oloupaná rajčata zbavíme semínek a dužinu nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli a česnek najemno nasekáme. Žemli vymačkáme, rozmělníme a spolu s vejci vmícháme do mletého masa. Přidáme cibuli, česnek, rajčata a nasekanou petrželku. Směs osolíme a opepříme.

2

Alobal potřeme olejem a posypeme mletou paprikou. Z masové směsi vytvarujeme váleček a zabalíme do alobalu. Grilujeme asi 20 minut. Potom alobal rozevřeme a sekanou několikrát šikmo nakrojíme. Do zářezů vložíme na plátky nakrájený kozí sýr a znovu uzavřeme. Grilujeme ještě několik minut, dokud se sýr nezačne tavit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept