Recept

Růžičková kapusta s kuřecími prsíčky

  • Itálie
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Růžičková kapusta s kuřecími prsíčky 5 1
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 14150
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Kapusta růžičková
10 g Kopr čerstvý
600 g Kuřecí prsa
150 g Mascarpone
40 g Máslo čerstvé
6 polévková lžíce Mléko polotučné
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
2 ks Šalotka
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Gorgonzola
175 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 726 kcal
Kilojoule 3 037kJ
10% Sacharidy 36 g
43% Tuky 32 g
49% Sodík 974 mg
97% Bílkoviny 54 g

Růžičková kapusta s kuřecími prsíčky postup přípravy receptu:

1

Oloupanou šalotku nakrájíme na kostičky a necháme zesklovatět na másle. Přidáme omyté kapustičky, krátce osmahneme a osolíme. Přilijeme vývar a dusíme pod pokličkou asi 12 minut.

2

Gorgonzolu rozmačkáme vidličkou a rozmícháme do hladkého krému s mascarpone a mlékem. Krém vmícháme do kapustiček a vaříme 3 minuty.

3

Omyté maso nakrájíme na nudličky a po všech stranách opečeme na oleji. Osolíme, opepříme a spolu s nasekanými bylinkami vmícháme do kapustiček.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept