Recept

Špízy s párky a ananasem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14157
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Ananas
150 g Anglická slanina
1 kávová lžička Bazalka
5 ks Cibulka jarní
3 polévková lžíce Hořčice kremžská
2 polévková lžíce Jogurt bílý
2 polévková lžíce Majonéza
1 polévková lžíce Olej rostlinný
16 ks Párky mini
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
300 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 937 kcal
Kilojoule 3 922kJ
11% Sacharidy 39 g
98% Tuky 73 g
36% Sodík 720 mg
63% Bílkoviny 36 g

Špízy s párky a ananasem postup přípravy receptu:

1

Párky necháme okapat. Slaninu nakrájíme na plátky. Oloupaný ananas nakrájíme na kostky a obalíme plátky slaniny. Cibulky očistíme, podélně rozkrojíme a nakrájíme na kousky dlouhé asi 2,5cm. Omytá rajčata nakrájíme na čtvrtky, 8 čtvrtek nakrájíme na kostičky a odložíme stranou.

2

Všechny suroviny střídavě napichujeme na 8 špízů. Špízy pečeme na vymazaném plechu v troubě pod grilem z každé strany asi 2 minuty.

3

Hořčici promícháme s jogurtem a majonézou, přidáme nasekané bylinky a kostičky rajčat. Osolíme, opepříme a podáváme ke špízům zvlášť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept