Jednoduchý recept

Rajčata plněná mletým masem a ovčím sýrem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 14167
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Brambory
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
1 ks Cibule
50 g Máslo čerstvé
350 g Maso mleté - mix
1 špetka Pepř černý mletý
8 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
150 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
500 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 633 kcal
Kilojoule 2 648kJ
8% Sacharidy 29 g
63% Tuky 47 g
41% Sodík 810 mg
47% Bílkoviny 26 g

Rajčata plněná mletým masem a ovčím sýrem postup přípravy receptu:

1

Rajčata omyjeme, vršky seřízneme a dužinu vydlabeme a nakrájíme na kostky.

2

Oloupanou cibuli nasekáme a osmahneme na rozehřátém másle. Přidáme mleté maso a za stálého míchání opečeme. Potom vmícháme kostičky rajčat, nakrájený ovčí sýr a nasekané bylinky. Směs osolíme a opepříme. Připravená rajčata naplníme a přiklopíme vršky.

3

Oloupané, na plátky nakrájené brambory spolu s naplněnými rajčaty vložíme do formy vymazané olejem. Zalijeme vývarem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 40 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept