Recept

Fazolová pánev s ovčím sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 14168
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

600 g Brambory
1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
400 g Fazolové lusky zelené
500 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Šalvěj čerstvá
1 kávová lžička Sůl
200 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 l Voda pitná
100 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 428 kcal
Kilojoule 1 790kJ
11% Sacharidy 40 g
411% Tuky 308 g
17% Sodík 343 mg
38% Bílkoviny 21 g

Fazolová pánev s ovčím sýrem postup přípravy receptu:

1

Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě, slijeme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Očištěné fazolky nakrájíme na kousky a vaříme 10 minut v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.

2

Oloupanou, nasekanou cibuli a česnek necháme zesklovatět na oleji. Přidáme brambory, fazolky, oloupanou a na kolečka nakrájenou mrkev, lístky šalvěje a opékáme několik minut. Osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a povaříme 5 minut.

3

Nakonec na pokrm rozdrobíme ovčí sýr a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept