Recept

Špagety s tuňákovo-rajčatovou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 14189
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Olej olivový
6 ks Oregano čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
375 ml Rajčata loupaná (konzervovaná)
400 g Špagety, Makarony
1 kávová lžička Sůl
1 ks Tuňák v oleji
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 537 kcal
Kilojoule 2 247kJ
26% Sacharidy 95 g
9% Tuky 6 g
18% Sodík 369 mg
41% Bílkoviny 23 g

Špagety s tuňákovo-rajčatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozehřátém oleji. Přidáme rajčata, lístky oregana a podusíme asi 5 minut. Potom přidáme hrášek a dusíme dalších 5 minut. Osolíme, opepříme a mírně osladíme.

2

Z tuňáka slijeme olej, maso vidličkou rozmělníme na kusy a prohřejeme v omáčce.

3

Špagety uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Promícháme je s omáčkou a ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept