Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 65 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 14192
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Brambory
2 polévková lžíce Hořčice
8 polévková lžíce Med včelí
3 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Provensálské koření
2 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
250 g Tvaroh tučný
600 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 637 kcal
Kilojoule 2 665kJ
13% Sacharidy 47 g
44% Tuky 33 g
14% Sodík 286 mg
69% Bílkoviny 39 g

Vepřové řízky v medu postup přípravy receptu:

1

Brambory omyjeme, každou zabalíme do alobalu, pečeme v troubě, vyhřáté na 200 stupňů Celsia, přibližně po dobu 55 minut.

2

Smícháme 6 lžic medu s hořčicí, olejem, provensálským kořením a solí. Omytou kýtu nakrájíme na plátky a každý plátek potřeme připravenou marinádou. Necháme asi 30 minut marinovat. Řízky opékáme na oleji na pánvi asi 7 minut.

3

Promícháme tvaroh, smetanu, 3 lžíce medu a rozkrájenou pažitku. Omáčku osolíme a opepříme.

4

Brambory vyjmeme z alobalu, nahoře je nařízneme do křížku a naplníme tvarohovou omáčkou.

5

Řízky podáváme s plněnými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept