Recept

Králičí ragú s cibulí

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14207

Ingredience

1 ks Bobkový list
4 ks Cibule
2 ks Hřebíček
1200 g Králičí maso
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
250 ml Pomerančová šťáva
4 ks Rajčata
1 ks Skořice celá
1 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 531 kcal
Kilojoule 2 222kJ
8% Sacharidy 30 g
23% Tuky 18 g
16% Sodík 329 mg
113% Bílkoviny 63 g

Králičí ragú s cibulí postup přípravy receptu:

1

Očištěného králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Porce opékáme na lžíci oleje asi 5 minut, vyjmeme je a vložíme do vymazaného pekáče.

2

Do výpeku přidáme lžíci oleje, opečeme na něm oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli a neoloupaný česnek. Vmícháme oloupaná, na kostičky pokrájená rajčata a krátce podusíme. Přidáme koření, pomerančovou šťávu, povaříme a osolíme. Směsí přelijeme porce králíka.

3

Pokrm dusíme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu, potom podle chuti přisolíme a ochutíme.

4

Ragú podáváme s čerstvou bagetou, posypané nasekanou petrželkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept