Recept

Krůtí řízky plněné sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 14228
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
300 g Fazolky mražené
2 polévková lžíce Kerblík
500 g Krůtí prsa
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
500 g Mrkev kořen
1 špetka Muškátový oříšek
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý celý
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Lučina - termizovaný
250 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 516 kcal
Kilojoule 2 159kJ
6% Sacharidy 23 g
424% Tuky 318 g
28% Sodík 565 mg
63% Bílkoviny 35 g

Krůtí řízky plněné sýrem postup přípravy receptu:

1

Krůtí prsa omyjeme a nakrájíme na řízky. Osušíme je, po straně do nich nařízneme kapsu. Maso osolíme a opepříme.

2

Lučinu našleháme, ochutíme na nudličky nakrájenými lístky bazalky a rozdrceným pepřem. Připraveným krémem naplníme řízky. Opékáme je na rozehřátém oleji v pánvi po obou stranách asi 2 minuty.

3

Oloupanou mrkev rozkrájíme na špalíčky a fazolky necháme rozmrazit. Máslo zahřejeme s vývarem, vložíme zeleninu a vaříme do měkka. Osolíme, opepříme a okořeníme muškátem.

4

Zeleninu se řízky upravíme na talíře a posypeme lístky kerblíku.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept