Jednoduchý recept

Pstruh s česnekovou pastou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1425

Ingredience

1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
250 g Pstruh
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 208 kcal
Kilojoule 868kJ
1% Sacharidy 2 g
13% Tuky 10 g
9% Sodík 182 mg
47% Bílkoviny 26 g

Pstruh s česnekovou pastou postup přípravy receptu:

1

Pstruha omyjeme a osušíme, osolíme ho a pomažeme rozetřeným česnekem smíchaným se solí.

2

Pstruha jemně obalíme v hladké mouce a rychle opečeme na rozpáleném olivovém oleji po obou stranách.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept