Jednoduchý recept

Salát z fazolí a brambor

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14252
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 ks Brambory
0,3 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
88 g Fazole bílé
2 ks Jablka
2 kávová lžička Kečup
0,5 ks Mrkev kořen
125 ml Ocet kvasný lihový
2 ks Okurky nakládané
125 ml Olej olivový
1 špetka Sůl
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1,8 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 517 kcal
Kilojoule 2 163kJ
12% Sacharidy 42 g
104% Tuky 78 g
108% Sodík 2 g
20% Bílkoviny 11 g

Salát z fazolí a brambor postup přípravy receptu:

1

Mrkev, celer a brambory očistíme a uvaříme do měkka. Stejně uvaříme i předem namočené fazole.

2

Uvařenou zeleninu, sýr, okurky, cibuli, fazole a jablka nakrájíme na malé kostky a smícháme s vařenými bramborami.

3

Ocet, olej, sůl a kečup řádně promícháme a nalijeme na salát, který necháme dvě hodiny uležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept