Recept

Ricottová rajčata na rukole

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 14264
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

10 g Bazalka
2 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 kávová lžička Olej olivový
1 špetka Pepř cayenský
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1000 g Rajčata
10 g Rukola
1 špetka Sůl
400 g Sýr Ricotta

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 238 kcal
Kilojoule 997kJ
4% Sacharidy 14 g
20% Tuky 15 g
8% Sodík 156 mg
25% Bílkoviny 14 g

Ricottová rajčata na rukole postup přípravy receptu:

1

Rajčata omyjeme, vršky seřízneme a dužinu vydlabeme lžící.

2

Ricottu utřeme s olivovým olejem do krému, vmícháme oloupaný, nadrobno nasekaný česnek a nasekanou bazalku. Osolíme a opepříme cayenským pepřem.

3

Rajčata naplníme připraveným krémem, posypeme lístky bazalky a mírně opepříme. Omytou rukolu upravíme na talíře, poklademe na ni naplněná rajčata a pokapeme citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept