Recept

Kuřecí prsa s vinnou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14275

Ingredience

4 ks Kuřecí prsa
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
60 g Sýr Gouda 45%
1 kávová lžička Sůl
0,3 l Víno červené
50 g Šunka dušená
400 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 409 kcal
Kilojoule 1 713kJ
2% Sacharidy 6 g
19% Tuky 14 g
28% Sodík 557 mg
92% Bílkoviny 52 g

Kuřecí prsa s vinnou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Žampiony očistíme a polovinu nakrájíme na plátky. Zbylé houby najemno nakrájíme a opečeme na lžíci oleje. Přidáme šunku nakrájenou na kostičky a společně podusíme. Poprášíme moukou, podlijeme vínem a vaříme asi 5 minut. Omáčku osolíme a mírně opepříme.

2

Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a po straně do nich nařízneme kapsu. Plátky žampionů podusíme na lžíci oleje, osolíme a opepříme. Přimícháme nasekanou petrželku a na kostičky nakrájený sýr. Směsí naplníme kuřecí prsa a opékáme je po každé straně asi 7 minut na oleji dozlatova. Podáváme s omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept