Recept

Grilovaná vepřová žebírka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14280

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr třtinový
2 kávová lžička Hořčice plnotučná
174 g Kečup
1 špetka Pepř černý mletý
200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Sůl
0,3 kávová lžička Tabasco
1000 g Vepřová žebra
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 811 kcal
Kilojoule 3 393kJ
6% Sacharidy 22 g
79% Tuky 60 g
19% Sodík 385 mg
74% Bílkoviny 42 g

Grilovaná vepřová žebírka postup přípravy receptu:

1

Žebírka omyjeme, osušíme, naporcujeme a potřeme solí a pepřem.

2

V míse smícháme kečup s cukrem a hořčicí, přidáme prolisovaný česnek, sůl a tabasco.

3

Žebírka potřeme kečupovou směsí a necháme ji trochu zaschnout. Maso vložíme do misky z alobalu a grilujeme asi 25 minut. Během grilování žebírka často obracíme a potíráme je pivem.

Poznámka

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept