Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14309
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 ks Avokádo
1 ks Cibule červená
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
300 g Krevety tygří - loupané
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Salát Polníček
1 špetka Sůl
125 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 291 kcal
Kilojoule 1 217kJ
4% Sacharidy 16 g
30% Tuky 22 g
7% Sodík 147 mg
37% Bílkoviny 21 g

Krevety na avokádu postup přípravy receptu:

1

Omytý kopr a petrželku nasekáme, smícháme se zakysanou smetanou a podle chuti osolíme a opepříme.

2

Avokáda rozpůlíme, dužinu uvolníme od pecek, oloupeme ji a nakrájíme na plátky. Zakapeme citronovou šťávou.

3

Bylinkovou omáčku rozdělíme na 4 talířky, na ni rozložíme avokádové plátky a posypeme očištěnými krevetami.

4

Pokrm podáváme ozdobený oloupanou, na kostičky nakrájenou cibulí a lístky polníčku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept