Recept

Rajčatový salát s bílými fazolemi

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 14327
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

4 ks Cibule
450 g Fazole bílé sterilované
3 polévková lžíce Ocet vinný
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
750 g Rajčata
120 g Rukola
0,5 kávová lžička Sůl
370 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 887kJ
12% Sacharidy 42 g
20% Tuky 15 g
9% Sodík 170 mg
69% Bílkoviny 39 g

Rajčatový salát s bílými fazolemi postup přípravy receptu:

1

Rajčata omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Rukolu opláchneme, osušíme a listy natrháme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, tuňáka a fazole necháme okapat.

2

Rozšleháme vinný ocet s olivovým olejem, osolíme a opepříme.

3

Všechny připravené suroviny vložíme do salátové mísy (tuňáka rozmělníme vidličkou) a pokapeme zálivkou. Necháme asi 15 minut rozležet.

4

Podáváme s čerstvou bagetou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept