Recept

Rajčata s olivami a ovčím sýrem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 14328
Kategorie: Ostatní

Ingredience

4 stroužek Česnek
125 ml Olej olivový
2 polévková lžíce Olivy černé
3 polévková lžíce Olivy nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rajčata Cherry
0,5 kávová lžička Sůl
300 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
4 ks Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 662 kcal
Kilojoule 2 769kJ
5% Sacharidy 17 g
78% Tuky 58 g
14% Sodík 283 mg
43% Bílkoviny 24 g

Rajčata s olivami a ovčím sýrem postup přípravy receptu:

1

Rajčata omyjeme, osušíme a stopky odřízneme. Ovčí sýr nakrájíme na kostičky, oloupaný česnek nakrájíme na plátky.

2

Rajčata, sýr, olivy, česnek a lístky tymiánu promícháme a dáme do čisté skleněné nebo keramické nádoby.

3

Rozšleháme olivový olej, sůl a pepř a nalijeme na ochucená rajčata v nádobě. Rajčata nálevem zcela zakryjeme. Necháme na chladném místě rozležet nejméně 2 dny.

4

Před podávání rajčata okořeníme pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept