Recept

Salát z mortadely s ředkvičkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 14333
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

200 g Čekanka
2 ks Cibule červená
1 špetka Koriandr mletý
200 g Kukuřice cukrová nakládaná
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
4 polévková lžíce Olej salátový
1 polévková lžíce Petržel - nať
400 g Ředkvička
400 g Salám Mortadela

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 426 kcal
Kilojoule 1 781kJ
6% Sacharidy 22 g
40% Tuky 30 g
2% Sodík 47 mg
32% Bílkoviny 18 g

Salát z mortadely s ředkvičkami postup přípravy receptu:

1

Očištěné ředkvičky nastrouháme na tenké plátky. Čekanku omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky.

2

Kukuřici necháme okapat a v míse ji promícháme s ředkvičkami, cibulí a na nudličky nakrájenou mortadelou.

3

Ocet rozmícháme s nasekanou petrželkou, koriandrem a olejem. Marinádou zalijeme salát a zlehka promícháme. Necháme chvíli uležet.

4

Podáváme s bílým chlebem nebo s celozrnným pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept