Recept

Losos na jehle s cherry rajčátky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14342

Ingredience

1 ks Bazalka
3 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Citrony
8 ks Feferony
1 kávová lžička Hořčice
400 g Losos - filety
1 ks Majoránka
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
16 ks Rajčata Cherry
1 kávová lžička Sůl
1 ks Tymián čerstvý
1 stroužek Česnek
4 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 548kJ
13% Sacharidy 46 g
16% Tuky 12 g
15% Sodík 305 mg
49% Bílkoviny 28 g

Losos na jehle s cherry rajčátky postup přípravy receptu:

1

Filety omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Smícháme citronovou šťávu s olejem, hořčicí, solí a pepřem. Do marinády vmícháme nasekané bylinky, kousky lososa v ní marinujeme asi 30 minut.

2

Rajčata a feferonky omyjeme, šalotky oloupeme, rozpůlíme. Kousky lososa střídavě se všemi surovinami napichujeme na 8 jehel. Zeleninu potřeme zbylou marinádou.

3

Špízy grilujeme v troubě za častého obracení asi 12 minut.

4

Na talířích pokrm obložíme dílky omytého citronu. Podáváme s čerstvou bagetou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept