Hermelínový krém - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hermelínový krém
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | nova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 14368 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
1 ks | Cibule |
1 ks | Cibule červená |
2 polévková lžíce | Ocet jablečný |
1 polévková lžíce | Olej slunečnicový |
2 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
320 g | Sýr Hermelín (Camember, Encián) |
50 g | Tvaroh tučný |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 26,8mg |
Draslík | 25,8mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,1mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 19,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Ocet jablečný, Olej slunečnicový, Paprika mletá sladká, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Cibule červená, Pepř černý mletý, Sýr Hermelín (Camember, Encián), Tvaroh tučný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hermelínový krém postup přípravy receptu:
1 | Sýr nadrobno nakrájíme a vložíme do mísy. Přidáme olej, lžíci octa, sýr rozmačkáme vidličkou a přimícháme tvaroh. |
2 | Bílou cibuli oloupeme, najemno nakrájíme a smícháme s tvarohem. Červenou cibuli oloupeme, pokrájíme na kolečka a odložíme stranou. |
3 | Sýrový krém osolíme, opepříme a ochutíme paprikou a octem. Necháme vychladit. |
4 | Krém ozdobíme kolečky červené cibule a podáváme s čerstvým pečivem. |
Poznámka
Servírujeme studené.