Recept

Špagety s marinovanou zeleninou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 14370
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

0,3 ks Celer bulvový
5 ks Cibulka jarní
4 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rajčata
500 g Špagety, Makarony
1 kávová lžička Sůl
4 ks Tymián čerstvý
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 602 kcal
Kilojoule 2 519kJ
31% Sacharidy 112 g
13% Tuky 9 g
13% Sodík 253 mg
36% Bílkoviny 20 g

Špagety s marinovanou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Papriky očistíme, polovinu nakrájíme na kostičky a druhou polovinu na proužky. Oloupaný celer a omytá rajčata pokrájíme na kostičky, očištěné cibulky na tenká kolečka.

2

Tymián omyjeme, osolíme a otrháme lístky. Několik ponecháme na ozdobu, ostatní smícháme s olivovým olejem, solí a pepřem. Směsí přelijeme připravenou zeleninu, necháme asi 2 hodiny stát.

3

Špagety uvaříme v osolené vodě, slijeme, necháme okapat. Upravíme je na talíře spolu se zeleninovou směsí, ozdobíme lístky tymiánu a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept