Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14378

Ingredience

3 krajíc Chléb toastový
3 ks Cuketa
200 g Fazolové lusky zelené
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 kávová lžička Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Máta
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rajčata
1 polévková lžíce Sezam - semena
100 g Sýr Eidam cihla 45%
125 g Sýr Feta
1 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí
200 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 303 kcal
Kilojoule 1 266kJ
3% Sacharidy 10 g
28% Tuky 21 g
37% Sodík 742 mg
40% Bílkoviny 22 g

Fazolové lusky s fetou postup přípravy receptu:

1

Omyté cukety a fazolky nakrájíme na kostky, odděleně povaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou.

2

Špenát omyjeme a krátce povaříme v osolené vodě do měkka. Scedíme, propláchneme studenou vodou a po okapání vymačkáme.

3

Cukety, fazolky, špenát a omytá, nakrájená rajčata promícháme, přidáme nasekané bylinky.

4

Chléb pokrájíme na kostky a nasucho opečeme. Přidáme k zelenině, vmícháme rozdrobenou fetu a nastrouhaný sýr. Vejce rozšleháme se solí a pepřem, nalijeme na zeleninu.

5

Máslem vymazanou zapékací mísu naplníme zeleninovou směsí a posypeme sezamem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept