Sýrová mísa s hruškovou rozhudou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sýrová mísa s hruškovou rozhudou
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | nova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 14415 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
2 ks | Cibulka jarní |
1 ks | Hrušky |
1 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
200 g | Sýr krémový |
250 g | Tvaroh jemný |
50 ml | Víno bílé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 36,7mg |
Draslík | 99,2mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,1mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibulka jarní, Hrušky, Paprika mletá sladká, Sůl, Sýr krémový, Víno bílé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Tvaroh jemný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Sýrová mísa s hruškovou rozhudou postup přípravy receptu:
1 | Sýr a tvaroh rozmačkáme vidličkou, přilijeme víno. Vše promícháme. |
2 | Cibulky očistíme a nakrájíme na tenká kolečka. Oloupanou hrušku rozčtvrtíme, zbavíme jádřince a dužinu pokrájíme na kostičky. |
3 | Cibulky i hrušku vmícháme do sýrové hmoty, osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou. |
4 | Pokrm upravíme na mísu a podáváme s různými druhy sýrů. |
Poznámka
Servírujeme studené.