Jednoduchý recept

Bazalková fritáta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1442

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Párky drůbeží lahůdkové
4 ks Rajčata Cherry
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
100 ml Zakysaná smetana
4 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 654 kcal
Kilojoule 2 738kJ
6% Sacharidy 21 g
66% Tuky 49 g
18% Sodík 351 mg
69% Bílkoviny 39 g

Bazalková fritáta postup přípravy receptu:

1

Rozklepnutá vejce rozšleháme a smícháme s nakrájenou petrželí a bazalkou.

2

Směs opepříme a osolíme, přidáme zakysanou smetanu a promícháme.

3

Na tenké plátky nakrájíme žampiony, rajčátka přepůlíme, na kolečka nakrájíme párky a zlehka osmahneme.

4

Nakonec vše zalijeme vaječnou směsí, přikryjeme poklicí a necháme smažit, dokud vejce neztuhnou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept