Recept

Vepřová panenka s čatní

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14446
Kategorie: Maso

Ingredience

75 g Anglická slanina
2 stroužek Česnek
2 kávová lžička Chilli koření mleté
375 g Cukr třtinový
600 g Fazolové lusky zelené
275 ml Ocet jablečný
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 polévková lžíce Pažitka
1500 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
400 g Vepřová panenka
0,3 ks Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 693 kcal
Kilojoule 2 901kJ
33% Sacharidy 119 g
18% Tuky 14 g
33% Sodík 652 mg
51% Bílkoviny 29 g

Vepřová panenka s čatní postup přípravy receptu:

1

Omytá rajčata nakrájíme na kostičky a promícháme se solí, chilli kořením, cukrem, octem, pepřem, nasekaným zázvorem a česnekem. Uvedeme do varu a vaříme asi 20 minut.

2

Očištěné fazolky povaříme 10 minut v osolené vodě a scedíme je. Slaninu nakrájíme na kostičky, opečeme na lžíci oleje a osmahneme na ní fazolky. Podle chuti okořeníme.

3

Omyté maso ze všech stran opékáme na lžíci oleje asi 10 minut. Potom panenku osolíme a opepříme, nakrájíme na plátky a přidáme čatní, fazoky a nakrájenou pažitku.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept