Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14448

Ingredience

10 ks Kostkový led
1 špetka Pepř bílý
400 ml Smetana 12% (konzumní)
50 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
400 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 228 kcal
Kilojoule 953kJ
1% Sacharidy 5 g
22% Tuky 17 g
10% Sodík 194 mg
26% Bílkoviny 15 g

Štičí knedlíčky postup přípravy receptu:

1

Omyté a očištěné rybí maso jemně rozmixujeme, osolíme a opepříme. Mísu s fáší postavíme na led, metlou vmícháme tekutou smetanu a hmotu protřeme sítem. Nakonec vmícháme do polotuha ušlehanou smetanu.

2

Z fáše vypichujeme pomocí dvou lžiček malé knedlíčky. Vaříme je ve vroucím rybím vývaru s vínem těsně pod bodem varu asi 3 minuty.

Poznámka

Všechny suroviny musejí být dobře vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept